Om meg

Noe informasjon om meg.

 

my photo Jeg heter Richard, jeg bor i Birmingham, Storbritannia, jeg ble uteksaminert fra journalistikk for mer enn tolv år siden og forfatter mange blogger og artikler relatert til generelle mannlige problemer, jeg er spesialist på de siste medisinske løsningene som kan hjelpe med potenslidelser, ereksjonsproblemer og medlemsstimulering.

Selv om jeg bare er journalist etter utdanning, er jeg stolt over å skryte av at noen av artiklene jeg skrev har hjulpet mange menn til å få større selvtillit og forbedre sine intime liv betydelig.

Å øke lengden på et medlem og utvide ereksjonen har enorm innvirkning på hver eneste kar, og jeg tror at takket være mitt arbeid, i det minste noen få mennesker klarte å redde ekteskap og forhold der det ikke var noen kjærlighet i lang tid.

Husk at når en mann har problemer med ereksjon eller styrke, når han bestemmer seg for å kjøpe piller og starte behandlingen, gjør han det ikke bare for seg selv, men også for kjæresten. Hyppig og lang sex er en garanti for et vellykket forhold og lindrer spenningen som vokser mellom partnere, mens dens lille mengde eller dårlige kvalitet kan føre til alvorlige problemer, og i noen tilfeller til og med ødelegge forholdet.

Min hobby er å sykle på terrengsykkel, jeg elsker å sykle i vanskelig terreng, utforske skoger og til og med klatre opp i de høyeste fjellene og overvinne dypt gjørme. Jeg sykler for tiden på KTM 500 EXC, men planlegger å bytte den ut med en lettere motorsykkel neste sesong.

Min nest største lidenskap er terrengsykling og klatring til høye fjelltopper, samt ensom vandring i fjellet i flere dager, hvor jeg trener overlevelse og tilbringer natten under åpen himmel.